مقاله بررسی تاثیر روش و مقدار افزایش دندانه بر فام و ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر روش و مقدار افزایش دندانه بر فام و ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش و مقدار افزایش دندانه بر فام و ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش و مقدار افزایش دندانه بر فام و ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش و مقدار افزایش دندانه بر فام و ثبات شستشویی در رنگرزی با روناس و اسپرک :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
در این تحقیق به روش همزمان اثر زمان اضافه کردن دندانه زاج سفید در رنگرزی کالای پشمی با روناس و اسپرک مورد بررسی قرار گرفته است.در مرحله اول با توجه به تاثیر مقدار دندانه و رنگزا بر فام رنگی،مقدار بهینه آنها انتخاب شده است.در مرحله دوم تاثیر زمان اضافه کردن دندانه در ۴ حالت متفاوت را بر عمق رنگی و ثبات شستشویی بررسی کرده ایم.آزمایشات بر اساس تغییر و بررسی کمیتها و کیفیتهای قابل اندازه گیری از فبیل مقدار رنگزا،مقدار دندانه،زمان افزودن دندانه،تفییر شید و ثبات شستشویی طراحی شده است.مقایسه نتایج به صورت بصری انجام گرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.