مقاله ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی رنگ فراورده های دریایی با استفاده از بینایی ماشین :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
رنگ یکی از مهمترین ویژگیهای کیفی بصری مواد غذایی است بطور معمول اولین چیزی که در هنگام خرید به آن توجه شده و باعث می شود جهت رد یا قبول ماده غذایی تصمیم گرفت رنگ آن است بینایی ماشین دارای قابلیت های منحصر به فردی در اندازه گیری رنگ به ویژه در موادغذایی با رنگ و مشخصات سطحی غیریکنواخت است برای ارزیابی رنگ فراورده های دریایی تیمار شده با مونوکسیدکربن می توان از بینایی ماشین استفاده کرد مونوکسید کربن با هموگلوبین و میوگلوبین اتصال برقرار کند و درنتیجه رنگی شبیه گیلاس قرمز ایجادمی کند استفاده بیشتر ازمونوکسید کربن ممکن است باعث ایجاد یک رنگ غیرطبیعی در فراورده های دریایی شود یک سیستم بینایی ماشین برای تعیین کمی رنگ ماهی قبل و بعد از تیمار و در طول نگهداری سرد مورد استفاده قرار گرفته است مزیت استفاده از سیستم ماشین بینایی نسبت به رنگ سنج در این است که هنگام تجزیه و تحلیل رنگ ماهی اگر یک عضله تیره نواری شکل در ان توسط عضله روشن احاطه شده باشد قابل تشخیص است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.