مقاله استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از فعالیت بیوکنترلی درکنترل بیماریهای پس از برداشت میوه جات :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

بیماریهای پس از برداشت فاکتور اصلی محدود کننده د رمیوه ها و سبزی ها برای نگهداری طولانی مدت در انبار می باشند و فساد میوه ها بعلت افت ها و بیماریها در طول ذخیره سازی و انتقال برای فروش بالای ۲۵ درصد از کل تولید را در کشورهای صنعتی شامل می شود و در کشورهای در حال توسعه بعلت فقدان امکانات ذخیره سازی مناسب به ۵۰ درصد می رسد Penicillium expansum عامل کپک ابی و Botrytis cinerea عامل کپک خاکستری مهمترین عوامل فساد و اسیب های پس از برداشت میوه های سب و گلابی انبار شده است معمولترین راه الودگی از طریق صدمات مکانیکی نظیر ایجاد زخم، صدمه حشرات ، اسیبهای مکانیکی در حین برداشت بافتهای نکروتیک می باشد قارچ کش های شیمیایی ابزار ابتدایی برای کنترل بیماریهای پس از برداشت محسوب می شوند با این وجود بدلیل افزایش نگرانیهای عمومی برای سلامتی انسان و الودگی های محیطی استفاده افت کش ها و تکامل عوامل بیماری زاد ی مقاوم به بسیاری از قارچ ش های کلیدی استفاده از قارچ کش های شیمیایی را کاهش داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.