مقاله اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اگزوپلی ساکاریدها و کاربرد آن در صنایع غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
پلی ساکاریدها خارج سلولی پلیمرهای خارج سلولی هستند که بهدلیل دارا بودن عملکردهای خاصی چون ویسکوز کنندگی و پایدارکنندگی و ; که دارند در صنعت غذا کاربرد فراوانی دارند به نحوی که باتاثیر برروی بافت موادخاص رئولوژیک و بافتی آن را به طور مطلوبی تحت تاثیر قرار میدهند به علاوه این ترکیبات در ترفیع کیفیت محصولات تخمیری نیز اهمیت بسزایی دارند بدین ترتیب که با افزایش زیست پذیری باکتریهای اسید لاکتیک بقای آن را حتی تا رسیدن با فلور روده ای بدن انسان تضمین می کند پلی ساکاریدهای خارج سلولی از نظر ساختاری شبیه به رشته هایی از سلولهای باکتریایی به هم پیوسته و شبکه کازئینی می باشند که کمپلکس پلیمری آن ها شامل واحدهای متوالی و تکرار شونده ای از الیگوپلی ساکاریدها ی پلیمریزه می باشند. در بیوسنتز این ترکیبات انزیک گلیکوزیل ترانسفراز درگیر می شود که قندهای موجود در محیط به هم حلقه زده و به یک لیپید که نقش حامل دارد پیوند می زند این ترکیبات دارای انواع مختلفی مانند گزانتان، ژلان، استان، دکستران و ; می باشند که هرکدام از انها دارای ساختمان و ویژگیهای خاص خودمی باشند و از این لحاظ دارای مصارف متفاوتی در صنعت فراوری غذا می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.