مقاله بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5 دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات فرایند مالت سازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو صحرا ، D5 :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

جو با نام علمی دارای ویژگی های مطلوب تری نسبت به سایر غلات در زمینه مالت سازی است زیرا وجود پوسته و لایه الورون ضخیم به ترتیب سبب تسریع صاف شدن عصاره و افزایش قدرت امیلولیتیک می گردند. از انجا که بافت اندوسپرم جو بر فرایندهای فیزیولوژیکی تبدیل جو به مالت موثر است اشنایی با ویژگیهای اناتومی و فیزیکوشیمیایی ان اهمیت زیادی درکنترل فرایند دارند به منظور بررسی اثر فرایند مالت سازی برویژگیهای فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو رقم جو ازمایشی بصورت طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. دراین بررسی تغییرات وزن هزاردانه دانسیته توده و راندمان عصاره گیری سرد در طی فرایند مالت سازی اندازه گیری شد. نتایج تحقیق نشان داد که اثر رقم برروی خصوصیات معنی دار بوده و رقم D5 از نظر این خصوصیات برتر از رقم صحرا بود همچنین وزن هزاردانه دانسیته توده و راندمان عصاره گیری سرد رقم D5 نسبت به رقم صحرا بیشتر و درصد افت کمتری نسبت به آن داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.