مقاله بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از فایتوبیوتیکها بعنوان جایگزین انتی بیوتیکها و تاثیر آن برامنیت غذایی تولیدات طیور :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
فاتوبیوتیک هامشتقات گیاهی هستند که امروزه بعنوان الترناتیوهای با ارزشی که نقش معنی داری در سلامت و تغذیه ایفا می نمایند مطرحند ترکیبات فایتوبیوتیک ها بسته به موقعیت جغرافیایی شرایط اب و هوایی و زمان برداشت گیاه بسیار متفاوت است در میان فایتوبیوتیک ها اویشن پونه کوهی و سیراز جمله ترکیبات مورد علاقه تولید کنندگان و محققان هستند فایتوبیوتیک ها محدوده وسیعی از فعالیت ها نظیر تحریک مصرف خوراک تحریک ترشحات اندژنوس فعالیت ضدمیکروبی و کوکسیدیواستاتیکی از خود بروز میدهند این ترکیبات به اشکال فیزیکی مختلف و نیز به شکل عصاره های گیاهی در دسترس هستند بطور کلی می توان گفت این مشتقات گیاهی اشتها اور فعال کننده سیستمایمنی ، ضد میکروب و ضدانگل و نیروبخش هضمی هستند. این تولیدات در بازار بعنوان افزودنی های غذایی برای ارتقا عملکرد از طریق بهبود مصرف خوراک حفظ سلامت کاهنده اثرات مضر استرس محیطی و جلوگیری از عفونتهای تنفسی در دسترس هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.