مقاله تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی وروشها ی شناسایی آنها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی وروشها ی شناسایی آنها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی وروشها ی شناسایی آنها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی وروشها ی شناسایی آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تقلبات مورد استفاده در صنایع غذایی وروشها ی شناسایی آنها :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
مواد غذایی همواره دارای مشتری زیاد و کاربرد عمومی هستندبه همین گاهی ممکن است افرادسودجو و متقلب به فکر استفاده از بازار پرفروش و پررونق آن بیفتند و برای کم کردن هزینه های تولید و به دست اوردن سود بیشتر دست به تقلب در مواد غذایی بزنند که از این راه سلامت مردم به خطر می اندازند تقلبات رایج بیشتر در موادغذایی مورد نیاز و پرمصرف مانند فراورده های غلات فراورده های لبنی فراورده های گوشتی ادویجات، عسل، چای و برخی فراوردههای کنسروی مانند رب گوجه فرنگی صورت می گیرد که برخی از آنها تهدیداتی جدی برای سلامتی به حساب می ایند و منجر به عوارض جبران ناپذیری می گردند. علاوه براین تقلبات مواد غذایی از لحاظ اقتصادی و فرهنگی نیز موجب بروز مشکلاتی در جامعه می گردد بنابراین برای مقابله با متقلبین و کنترل تقلبات در مواد غذایی اشنایی با این موارد و روشهای تشخیص آنها امری ضروری است این مقاله به مهمترین تقلبات موجود در مواد غذایی و سریع ترین و مطمئن ترین راههای شناسایی انها می پردازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.