مقاله تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تمپه غنی شده با ایزوفلاوان به عنوان فراورده ای عملگرا :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

از زمانی که نقش تغذیه برافزایش سلامت عمومی جامعه جایگاه خود را پیدا کرده تولیدو استفاده از فراورده های غذایی عملگرا و عملگرای غنی شده گسترش قابل توجهی یافته است دانه سویا به علت دارا بودن ترکیباتی مانند ایزوفلاوان ریبوفلاوین ، توکوفرول و لسیتین ماده غذاییمنحصر به فردی به شمار می رود ایزوفلاوان ها نوعی فیتواستروژن هستند بیش از ۴ میلی گرم از هر گرم ماده خشک دانه سویا تشکیل میدهد درصورتی که غلات دیگر تقریبا فاقد ایزوفلاوان هستند تخمیر دانه سویا دسترسی زیستی ایزوفلاوان را افزایش میدهد این ماده باعث کاهش میزان کلسترول مضر کاهش خطر ابتلا به سرطانهایی مانند پروستات، روده بزرگ، و سرطان سینه می شود و احتمال حمله قلبی و نیز پوکی استخوان را کاهش میدهد. تمپه فراورده ای غذایی تولید شده از دانه سویا می باشد که از تخمیر دانه سویا پوست گیری شده و پخته شده به وسیله رایزوپوس تولید می شود. میسلیوم ها دانه های سورا با همانند کیک در کنار یکدیگر نگه میدارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.