مقاله روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای تعیین نقطه دورریزی روغن پس از طی فرایند سرخ کردن :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

سرخ کردن غذاها متداولترین راه پخت غذا در خانه و رستورانها است غذاهای سرخ شده یکی از بزرگترین اجزای تشکیل دهنده رژیم غذایی مردمدر امریکای شمالی محسوب می شوند تحقیقات اخیر در امریکا نشان داده است که بخش بزرگی از روغنهای خوراکی که به طول سالانه مصرف می شوند برای سرخ کردن مورد استفاده قرار میگیرند. در سرخ کردن عمیق غذا کاملا در روغن داغ غوطه ور می شود که در این حالت روغن نقش انتقال دهنده حرارت را ایفا می کند پختن غذا به این طریق موثرتر از پخت آن در اون با دادن حرارت خشک است و سرعت آن بیشتر از پختن غذا در اب است چون درجه حرارت بالا در سرخ کردن باعث نفوذ سریع تر حرارت به محصول می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.