مقاله فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فرایند خشک کردن اسمزی در صنایع غذایی مروری :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
فرایند خشک کردن اسمزی بعنوان ابگیری جزئی از میوه ها و سبزی ها از طریق فرایند اسمز توصیف می شود که بطور گسترده ای برای تولید مواد غذایی با رطوبت متوسط بکار می رود که انجام این فرایند مستلزم این است که اسلایس های میوه به شکل غوطه وری برای یک دوره زمانی معین در یک محلول هایپرتونیک قرار گیرد محلولهای هایپرتونیک دارای فشار اسمزی بیشتر و فعالیت ابی کمتری نسبت به مواد غذایی هستند که در حین فرایند دو جریان بطور همزمان وجود دارد که شامل خروج آب از ماده غذایی به سمت محلول و ورود ماده جامد از محلول به داخل ماده غذایی می باشد در طی فرایند تلاش بر این است که کمترین میزا ن مواد جامد واردماده غذایی و بیشترین میزان آب از ماده غذایی خارج شود همچنین این فرایند بعنوان یک فرایند مجزا و یا بطور موفقیت امیزی در ترکیب با فرایندهای دیگر مثل روشهای مختلف خشک کردن با هوای داغ انجماد خشک کردن میکروویو و ; بکار می رود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.