مقاله کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد های اولتراسوند در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امواج اولتراسوند در انالیز و تولید مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد نحوه استفاده از این امواج در صنایع غذایی دو گونه است اولتراسوند با شدت پایین و با شدت بالا از امواج اولتراسوند با شدت پایین به عنوان روش تجزیه ای در تهیه اطلاعات مربوط به ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی استفاده می شود دراین حالت توان به کاررفته به حدی پایین است که پس از قطع امواج اولتراسونیک هیچگونه تغییری در خواص فیزیکی و شیمیایی مواد غذایی ایجاد نمی شود که تکنیک غیرمخرب نامیده می شود و از آن می توان در بررسی خصوصیات مواد غذایی مانند اندازه گیری ضخامت تشخیص جسم خارجی اندازه گیری فلوریت تعیین ترکیبات متشکله اندازه ذرات بررسی بافت و ویسکوزیته استفاده کرد در حالیکه امواج اولتراسوند با شدت بالا که در آنها از توان بالا استفاده می شود به عنوان ابزاری در تغییر ویژگیهای مواد غذایی نظیر هموژنیزه کردن تمیز کردن استریل کردن حرارت دادن امولسیفیه کردن مهار فعالیت انزیم ها و میکروبها و متلاشی کردن سلول، تشدید واکنشهای اکسیداسیون اصلاح گوشت اصلاح کریستالیزاسیون استفاده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.