مقاله بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر محتوای اسید لینولئیک کانژوگه CLA شیر و فراورده های لبنی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
اسید لینولئیک کانژوگه مخلوطی از ایزومرهای فضایی اسید لینولئیک با باندهای دوگانه کانژوگه شده است سپس ۹ تراس ۱۱ اسید لینولئیک کانژوگه عمده ترین ایزومر آن است به شکل طبیعی در محصولات غذایی وجود دارد و چربی شیر غنی ترین منبع حاوی آن است CLA در اثر هیدروژناسیونمیکروبی اسیدهای چرب چند غیراشباعی PUFA بطور مستقیم و غیرمستقیم در شکمبه نشخوارکنندگان و درغده پستانی تحت تاثیر انزیم دلتا -۹-دی ساچوراز +۹ desaturase از اسید واکسینیک تشکیل می شود نژادگاو برمحتوای CLA با توجه به کارایی انزیم موثر است و این مقدار در گاوهاز نژاد هلشتاین بیشترین است محتوای CLA شیر در محدوده ای از ۲/۴ تا ۲۸/۱ میلی گرم بازا هرگرم چربی شیر در طول سال متغیر است عواملی چو سن دام بازده شیر محتوای کربوهیدرات و پروتئین خام جیره غذایی و عوامل محیطی تاثیر کمتری بر محتوای CLA شیر دارند درحالیکه علوفه تازه و با کفیت استفاده از مکملهای غذایی حاوی اسید لینولئیک اسید لینولئیک و اسید ترانس واکسینیک بطور کارامدی برمحتوای CLA شیر و محصولات لبنی حاصل از آن موثرند. بطوریکه استفاده از مقادیر زیاد روغن افتابگردان غلظت CLA شیر را تا ۲۴/۴ شیر و محصولات لبنی حاصل از آن موثرند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.