مقاله بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی های روشهای شناسایی و اندازه گیری بقایای انتی بیوتیک ها در فراورده های دامی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

بقایای انتی بیوتیک در محصولات حیوانی قابل خوردن نگرانی زیادی از سوی مراجع قانونی و مصرف کنندگان به سوی خود جلب کرده است بنابراین روشهای قابل اطمینان ازمایش جهت شناسایی انتخابی و حساس این بقایا برای اطمینان از سلامتی غذا مورد نیاز است در سالهای اخیر روش میکروبی بکار رفته در توقف رشد باکتری بیوسنسورها تکنیکهای ایمونوشیمیایی روشهای کروماتوگرافی جهت شناسایی انتی بیوتیک ها در گوشت شیر مرغ عسل میگو و ماهیان توسعه یافته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.