مقاله بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بسته بندی فعال موادغذایی با استفاده از نانوذرات :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
نقش اصلی بسته بندی امنیت غذا د رمقابل اسیبهای فیزیکی جذب یا دفع رطوبت، اکسیداسیون و تغییرات نامطلوب بیولوژیکی است نقش ثانویه آن تسهیل توزیع محصول و اطلاع رسانی مناسب است بنابراین انتخاب روشی مناسب برای بسته بندی و نوعمواد آن بسیار حائز اهمیت است بسته بندی های فعال براساس واکنش های عمدی بین بسته بندی و غذا و یا محیط مستقیم آن برای بالا بردن ارزش غذایی و امنیت غذایی استفاده و در واقع به بسته بندی اجازه داده می شود تا با غذا و محیط اطرافش واکنش متقابل داشته باشد و نقش دینامیکی د رنگهداری مواد غذایی بازی نماید. بسته بندی فعال شرایط حاکم بر غذای بسته بندی شده را به نحوی تغییر میدهد تا مدت زمان نگهداری آن را افزایش داده و ایمنی و خصوصیات حسی غذا را بهبود بخشیده در حالیکه کیفیت غذای بسته بندی شده را حفظ نماید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.