مقاله بسته بندیهای نوین مواد غذایی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بسته بندیهای نوین مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بسته بندیهای نوین مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بسته بندیهای نوین مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بسته بندیهای نوین مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در دنیای امروز افزایش جمعیت انسانی و گسترش مناطق مصرف کننده محققان و تولید کنندگان را برآن داشته است که با ایجاد تغییراتی در خصوصیات بسته بندی های مواد غذایی در جهت افزایش مرغوبیت و مطلوبیت محصولات اقدام نمایند این بسته بندی ها باید دارای ویژگیهایی باشند که محافظت بیشتر در مقابل عوامل میکروبی نگهداری طولانی مدت حداقل تاثیر برخصوصیاتارگانولپتیکی ماده غذایی و اقتصادی بودن از ان جمله اند دراین راستا م یتوان به روشهای نوین بسته بنید اشاره کرد این بسته بندی ها براساس مواد مصرفی یا نوع کاربرد و یا طریقه ی مصرفشان در دسته جات متفاوتی گروه بندی می شوند روکش کردن انزیمی یکی از فرایندهای مهم صنایع غذایی است برای حفظ افزایش کیفیت بهبود بسته بندی مواد غذایی است که با پیدایش نانوفناوری اجرای آن اسان تر شد استفاده از چند لایه ها مخصوصا فیلمهای پلی اتیلنی از جمله LLDPELDPE که ماهیتشان برپایه پلی اتیلنی است رواج پیدا کرد و کاربرد و کارایی این مواد بیشتر شده است دراین مقاله به معرفی بعضی از دسته بندی ها و کارایی و مزایا و یا معایب هریک از آنها می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.