مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی استخراج لیکوپن از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی به روش حلال :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

رنگ قرمز گوجه فرنگی به دلیل حضور لیکوپن است لیکوپن یک کاروتنوئید غیراشباع زنجیره باز شامل ۱۳ پیوند دوگانه است کهدر گوجه فرنگی و مشتقات آن به میزان زیادی وجود دارد فعالیت بیولوژیکی لیکوپن شامل فعالیت انتی اکسیدانی و کاهش دهنده خطر ابتلا به سرطان می باشد در پایان فرایند تولید رب گوجه فرنگی علاوه بر محصول تفاله ای باقی می ماند که حاوی مقادیر زیادی پوست گوجه فرنگی است بازیابی لیکوپن از ضایعات می تواند نقش اساسی در صنعت غذا و دارو ایفا کند ضایعات صنعتی از کارخانه رب گوجه فرنگی طلیعه شهریار تهیه و در دمای ۴ درجه و به مدت ۱۵ نگهداری شد ضایعات در سه زمان ۶و۴و۲ ساعت و دو دما دمای محیط و جوش توسط سه حلال غیرقطبی پترولیوماتر، ان هگزان و مخلوط حلال ها ان هگزان / اتانول/ استن با نسبت ۲:۱:۱ بررسی شد. حداکثر میزان رنگ در شرایط مخلوطها حلال ها دردمای جوش و زمان ۶ ساعت به دست امد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.