مقاله بیسنسورها و فراورده های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بیسنسورها و فراورده های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بیسنسورها و فراورده های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیسنسورها و فراورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بیسنسورها و فراورده های گوشتی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
بیوسنسورها زیست حس گرها متشکل از سه جزء عنصر بیولوژیکی، اشکارساز و مبدل می باشند که با شناسایی انتخابی انالیتها با ایجاد یک پیام شیمیایی ، نوری و یا الکتریکی بر اساس اجزا بیولوژیک و اشکارسازهای فیزیکوشیمیایی عمل نموده و می توانند با بهره گیری از هوشمندی مواد بیولوژیک ترکیب یا ترکیباتی را شناسایی نموده و با آنها واکنش دهند لذا استفاده از بیوسنسورها به دلیل دقت وحساسیت روش و همچنین در مواردی به دلیل عدم نیاز به وسایل پیشرفته صرف زمان و هزینه زیاد به روشهایی چون جذب سطحی ریزپوشینه سازی ، محبوس سازی و ; برای تشخیص انالیت ها در شناخت الودگی ها و تغییرات فیزیکوشیمایی PH و درجه حرارت و ترکیباتو زیستی مواد غذایی با بسته بندی های هوشمند را با توجه به ساختارهای اولیه انزیمی انتی ژنی و میکروبی، هورمونها و اسیدهای نوکلئیک خود براساس تحلی لو انالیز ترکیبی همراه با تبدیل تغییرات توسط مبدلها به پاسخهای الکتریکی کمی می توانند سموم توکسین باکتریایی برخی از پاتوژنها نظیر باکتریهای Salmonella.sp, Listeri.sp, Campylobacter.sp با استفاده از فیبرنوری پوشیده شده با پایه پلی اتیلن همراه با افزایش شدت عمل نور فلورسنت ویا از طریق واکنشهای ایمونولوژیکی در بارکد الودگی مواد غذایی را تشخیص دهند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.