مقاله حذف جلبکهای موجود در آب اشامیدنی با استفاده از ازن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله حذف جلبکهای موجود در آب اشامیدنی با استفاده از ازن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله حذف جلبکهای موجود در آب اشامیدنی با استفاده از ازن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حذف جلبکهای موجود در آب اشامیدنی با استفاده از ازن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله حذف جلبکهای موجود در آب اشامیدنی با استفاده از ازن :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
آبهای موجود در پشت سدها یکی از مهمترین منابع تامین کننده آبهای شرب به خصوص در مناطق نیمه خشک به حساب می ایند تصفیه این ابها و ارائه ابی با کیفیتی منطبق بر استانداردهای آب اشامیدنی یکی از مهمترین اهداف تصفیه خانه ها به حساب می ایند علاوه بر این پارامترهای ثانویه کیفیت آب نظیر رنگ، بو و طعم نیز در رضایتمندی نهایی مصرف کنندگان بسیار تاثیر گذار می باشد سد طرق یکی از منابع تامین کننده مهم آب در مشهد می باشد پس ا زنمونه برداری های منظم یک ساله از سد طرق و مشخص شدن جلبک ها به عنوان تاثیر گذارترین عامل ایجاد رنگ، بو، و طعم در آب خروجی از تصفیه خانه سد طرق مجددا نمونه برداری به منظور کشت جلبکها از این سد انجام گرفت نمونه ها درمحیط ازمایشگاهی کشت گردیده و نوع جلبکهای موجود در آن شناسایی گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.