مقاله پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاستوریزاسیون شیر با امواج مایکروویو :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

مایکروویو یکی از روشهای نوین در صنایع غذایی می باشد که از طریق امواج الکترومغناطیسی ایجاد حرارت می کند در صنایع غذایی کاربردهای زیادی از جمله پاستوریزه کردن شیر دارد پاستوریزه کردن شیر در دمای ۷۲ درجه سانتی گراد انجام می گیرد که این دما سبب از بدن رفتن مقداری از ترکیبات شیر می شود دراین تحقیق به بررسی پاستوریزهکردن شیر با امواج مایکروویو و تاثیر ان برترکیبات مغذی شیر از جمله ویتامین های لایزین، هیدروکسی متیل فورفورال و ; و میکرو ارگانیزم ها از جمله سودوموناس ائروژینوزا، اشرشیاکلی استافیلوکوکوس اورئوس، کاندیداالبیکانز و انتی ژن IgG anti-B-Lg موجود در شیر و مقایسه آن با روش معمولی پرداخته ایم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.