مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و برخی شاخصهای رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و برخی شاخصهای رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و برخی شاخصهای رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و برخی شاخصهای رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و برخی شاخصهای رشد گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

با افزایش جمعیت نیاز به تولید غذای بیشتر گسترش شوری خاک و محدودیت منابع آبی استفاده از آبهای شور در کشاورزی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک الزامی به نظر می رسد. هدف ازاین تحقیق بررسی تاثیر شوری دائم و متناوب محلول غذایی برعملکرد و صفات کمی گوجه فرنگی رقم بریل در کشت بدون خاک می باشد این تحقیق در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار سطح هدایت الکتریکی ۱/۵ شاهد، ۳/۵ و ۴/۵ و ۵/۵ دسی زیمنس برمتر و در دو سطح اعمال شوری دائم و متناوب و سه تکرار انجام گرفت شاخصهای کمی مانند عملکرد کل تعداد درصد ماده خشک و میانگین وزن میوه مورد ارزیابی قرارگرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.