مقاله اثر محلول پاشی ZnSO4 2 4-Dو KNO3 برخصوصیات کمی و کیفی میوه لیمو آب


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محلول پاشی ZnSO4 2 4-Dو KNO3 برخصوصیات کمی و کیفی میوه لیمو آب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محلول پاشی ZnSO4 2 4-Dو KNO3 برخصوصیات کمی و کیفی میوه لیمو آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محلول پاشی ZnSO4 2 4-Dو KNO3 برخصوصیات کمی و کیفی میوه لیمو آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محلول پاشی ZnSO4 2 4-Dو KNO3 برخصوصیات کمی و کیفی میوه لیمو آب :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یکی از راه های بهینه سازی فرایند تولید افزایش میزان محصول درواحد سطح است با توجه به جایگاه لیمو آب در بین میوه های مورد استفاده این آزمایش برای بررسی اثر ZnSO4 و KNO3 و ۲,۴-D و برهمکنش این مواد برخواص کمی و کیفی میوه لیمو آب در قالب طر ح بلوک های کامل تصادفی ازمایش فاکتوریل در ۹ تیمار و ۴ تکرار انجام گرفت بدین منظور ۲,۴-D درغلظت های صفرف ۱۰ و ۲۰ میلی گرم در لیتر KNO3 درغلظتهای صفر و ۲ درصد و سولفات روی درغلظتهای صفر و ۰/۳ درصد بصورت محلول پاشی بکاربرده شد براساس تاریخ ۲,۴-D در غلظتهای مختلف به همراه KNO3 درصد آب میوه را بطور معنی دار افزایش داد طول و قطر میوه در تیمار ۲,۴-D در غلظت های ۱۰ و ۲۰ میلی گرم در لیتر به تنهایی و در غلظت ۲۰ میلی گرم در لیتر به همراه KNO3 افزایش یافت. همچنین بیشترین اسیدیته در تیمار سولفات روی در غلظت ۰/۳ درصد بدست آمده و همه تیمارهای توفوردی و سولفات روی باعق افزایش درصد مواد جامد محلول شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.