مقاله اثر شوری برعملکرد و اسانس گل شوید
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر شوری برعملکرد و اسانس گل شوید دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر شوری برعملکرد و اسانس گل شوید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر شوری برعملکرد و اسانس گل شوید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر شوری برعملکرد و اسانس گل شوید :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شوری یکی از تنشهای محیطی است که تغییرات شدیدی در رشد فیزیولوژی و متابولیسم گیاهان ایجاد می کند توانایی گیاهان برای زنده ماندن و رشدتحت شرایط شوری بالا درتوزیع گیاهان سراسر جهان از اهمیت زیادی برخوردار است د رنتیجه شناخت گیاهان متحمل به شوری بسیار مهم است هدف ازا ین پژوهش تعیین اثر چهار سطح شوری صفر، ۴و۸ و ۱۲ دسی زیمنس برمتر روی عملکرد گل و اسانس شوید می باشد آزمایش در سال ۸۹ در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با چهار تکرار در گلخانه ی تحقیقاتی دانشکده ی کشاورزی دانشگاه تبریز انجام شد نتایج نشان داد که عملکرد گل درصد و عملکرد اسانس در شوری ۸ و ۱۲ دسی زیمنس برمتر بطور نسبی بیشتر از تیمار شاهد و شوری ۴ دسی زیمنس برمتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.