مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
وقوع پدیده خشکسالی اثرات مستقیمی برتکثیر و پرورش و تولید غذا برای آبزیان دارد افزایش جهانی تولیدات آبزی پروری و کاهش همزمان ذخایر ماهیان مورد استفاده جهت تولید روغن و پودر ماهی استفاده ازمنابع گیاهی در جیره غذایی ماهیان را به عنوان ضرورتی برای توسعه پایدار صنعت آبزی پروری مبدل کرده است دراین مطالعه پودر ماهی در سطوح ۵۰ ، ۷۵ و ۱۰۰% با پروتئین گیاهی و روغن ماهی بطور ۱۰۰% با روغن گیاهی جایگزین شدند در جیره گروه شاهد فقط از روغن ماهی و پودر ماهی منابع پروتئینی و چربی استفاده گردید جیره های فورموله شده به لحاظ پروتئین چربی انرژی و کربوهیدرات در یک سطح بودند. ماهیان با وزن اولیه ۱۵ گرم و به مدت ۶۰ روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.