مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات جایگزینی پودر ماهی و روغن ماهی با منابع گیاهی بررشد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

وقوع پدیده خشکسالی اثرات مستقیمی برتکثیر و پرورش و تولید غذا برای آبزیان دارد افزایش جهانی تولیدات آبزی پروری و کاهش همزمان ذخایر ماهیان مورد استفاده جهت تولید روغن و پودر ماهی استفاده ازمنابع گیاهی در جیره غذایی ماهیان را به عنوان ضرورتی برای توسعه پایدار صنعت آبزی پروری مبدل کرده است دراین مطالعه پودر ماهی در سطوح ۵۰ ، ۷۵ و ۱۰۰% با پروتئین گیاهی و روغن ماهی بطور ۱۰۰% با روغن گیاهی جایگزین شدند در جیره گروه شاهد فقط از روغن ماهی و پودر ماهی منابع پروتئینی و چربی استفاده گردید جیره های فورموله شده به لحاظ پروتئین چربی انرژی و کربوهیدرات در یک سطح بودند. ماهیان با وزن اولیه ۱۵ گرم و به مدت ۶۰ روز با جیره های آزمایشی تغذیه شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.