مقاله اثرتنش شوری برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرتنش شوری برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرتنش شوری برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرتنش شوری برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرتنش شوری برخصوصیات مورفولوژیک و فیزیولوژیک پنبه :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
شوری یکی از مهمترین مشکلات تولید مناطق خشک و نیمه خشک دنیاست همچنین مساله شوری به عنوان عاملی فزاینده در مزارع فاریاب کشور خصوصا مزارعی که با آب چاه آبیاری می شوند از اهمیت خاصی برخوردار است به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف شوری برروی رشد گیاه چه و مقاومت پنبه در مرحله ۶-۴ برگچه ای به شوری ازمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد دراین مطالعه تاثیر سه سطح شوری صفر، ۷۰ میلی مولار و ۱۴۰ میلی مولار برروی تعدادی از صفات مورفولوژیک فیزیولوژیک و رشد گیاه چه تعدادی از ارقام پنبه موجود در ایران مورد بررسی قرارگرفت. نتایج تجزیه های آماری نشان داد که اثرات شوری برروی طول ریشه، ارتفاع ساقه، وزن تر اندام هوایی، وزن تر ریشه، وزن خشک اندام هوایی، وزن خشک ریشه بیوماس و مقدار کلروفیل معنی دار بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.