مقاله تاثیر ذخیره سازی تخم مرغ در یخچال و سطوح مختلف جو جوانه زده برخصوصیات کیفی تخم مرغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر ذخیره سازی تخم مرغ در یخچال و سطوح مختلف جو جوانه زده برخصوصیات کیفی تخم مرغ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر ذخیره سازی تخم مرغ در یخچال و سطوح مختلف جو جوانه زده برخصوصیات کیفی تخم مرغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ذخیره سازی تخم مرغ در یخچال و سطوح مختلف جو جوانه زده برخصوصیات کیفی تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر ذخیره سازی تخم مرغ در یخچال و سطوح مختلف جو جوانه زده برخصوصیات کیفی تخم مرغ :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
تاثیر سطوح مختلف جو جوانه زده به جیره مرغهای تخمگذار برخصوصیات کیفی تخم مرغ درآزمایشی به مدت ۸ هفته با استفاده از ۱۲۰ قطعه مرغ تخمگذار در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۶ تیمار و ۴ تکرار و ۵ قطعه مرغ درهر تکرار بررسی شد تیمارها شامل جیره پایه، جیره جو و سویا جیره جو و آنزیم سافیزیم و جایگزینی جو جوانه زده به جای جو در سطوح ۳۳ ، ۶۶ و ۱۰۰ درصد می باشد تخم مرغهای جمع آوری شده به مدت دو هفته در دمای یخچال ۴-۶ درجه سانتی گراد ذخیره شدند و پس از آن خصوصیات کیفی تخم مرغ اندازه گیری شد برای بررسی اثر ذخیره سازی تخم مرغ و سطوح مختلف جو جوانه زده از آزمایش فاکتوریل ۶×۲ در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با نمونه گیری استفاده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.