مقاله ارزیابی اثر شوری برفاکتور های رشدی سطح برگ و روابط آبی در چهار ژنوتیپ انگور


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر شوری برفاکتور های رشدی سطح برگ و روابط آبی در چهار ژنوتیپ انگور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر شوری برفاکتور های رشدی سطح برگ و روابط آبی در چهار ژنوتیپ انگور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر شوری برفاکتور های رشدی سطح برگ و روابط آبی در چهار ژنوتیپ انگور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر شوری برفاکتور های رشدی سطح برگ و روابط آبی در چهار ژنوتیپ انگور :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

اثر شوری برفاکتورهای رشدی سطح برگ و روابط ابیچهار ژنوتیپ انگور چاوگا، شیرازی، قره شانی و ژنوتیپ هیبریدH6(V. vinifera cv. GharaUzum × V. riparia Kober 5BB بعد از اعمال شوری در غلظت های ۲۵ ، ۵۰ و ۱۰۰ میلی مولار به مدت دو هفته مطالعه شد میزان رشد و وزن تر همه قسمتهای گیاه بطور قابل توجهی p<0/05 در همه ژنوتیپ ها با افزایش شوری کاهش یافت شیرازی بیشترین کاهش طول و وزن تر ریشه وان دام هوایی را داشت همین ژنوتیپ بیشترین کاهش میزان پتانسیل اب و محتوای نسبی آب و نیز کمترین میزان افزایش سطح برگ را داشت درحالیکه از نظر میزان رشد و روابط ابی تحت تیمار شوری، ژنوتیپ قره شانی و بخصوص ژنوتیپ هیبرید H6 وضعیتبهتری داشت ژنوتیپ هیبرید حتی توانسته بود درتیمارهای بالای شوری محتوای نسبی آب وپتانسیل آب خود را تاحدی حفظ کند و کمترین کاهش میزان سطح برگ را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.