مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر مقادیر مختلف گوگرد و پتاسیم در بهینه سازی فرایند تولیدو عملکرد محصول کلزا در منطقه فسا :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر گوگرد و پتاسیم براجزای عملکرد و خصوصیات کمی کلزا آزمایشی به صورت کرتهای خرد شدهدر قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان فسا در سال زراعی ۸۹-۱۳۸۸ اجرا گردید سطوح گوگرد در چهار سطح صفر، ۱۵۰ ، ۳۰۰ ، ۴۵۰ کیلوگرم درهکتار در کرتهای اصلی و پتاسیم در چهار سطح صفر، ۱۰۰ ، ۲۰۰ ، ۳۰۰ کیلوگرم درهکتار بصورت کلرید پتاسیم در کرتهای فرعی به کاربرده شدند نتایج نشان داد که با افزایش در سطوح پتاسیم عملکرد دانه و شاخص برداشت افزایش پیدا می کند همچنین استفاده از گوگرد با افزایش در تعداد غلاف و نهایتا افزایش تعداد دانه در غلاف باعث افزایش عملکرد و شاخص برداشت گردید بهترین عملکرد دانه در سطح پتاسیم ۲۰۰ کیلوگرم درهکتار به دست آمد که با سایر سطوح اختلاف آماری معنی داری از خود نشان داد همچنین سطح گوگرد ۳۰۰ کیلوگرم درهکتار باعث افزایش عملکرد گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.