مقاله شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن برگ پهن و آویشن دنایی منطقه استهبان فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن برگ پهن و آویشن دنایی منطقه استهبان فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن برگ پهن و آویشن دنایی منطقه استهبان فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن برگ پهن و آویشن دنایی منطقه استهبان فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن برگ پهن و آویشن دنایی منطقه استهبان فارس :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سرشاخه های گیاهان دارویی آویش برگ پهن Zataria multiflora و آویشن دنایی Thymus daenensis از گیاهان موجود در طبیعت و کاشته شده برداشت شدند. اسانس گیاهان به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر استخراج گردید اسانس به دست آمده توسط دستگاه گاز کروماتوگرافی GC و گاز کروماتوگرافی متصل به طیف سنجی جرمی GC/MS تجزیه شد. نتایج این پژوهش نشان داد که میانگین درصد وزنی اسانس آویش برگ پهن ۲/۷۱ درصد و آویشن دنایی ۲/۴ درصد می باشد در اسانس آویش برگ بهن ۳۲ ترکیب شناسایی شد که مهمترین آنها کارواکرول ۳۹/۹۴% تیمول ۳۲/۹۲ % ، پارا – سیمن ۷/۱۵% ، گاما – ترپینن ۳/۶۳% ، بتا – کاریوفیلن ۲/۳۷% و آلفا – پینن ۲/۲۴% و در اسانس آویش دنایی ۲۶ ترکیب شناسایی شد که مهمترین آنها عبارتند از تیمول ۸۲/۸۹% ، گاما – ترپینن ۵/۰۶% و پارا سیمن ۲/۵۹% بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.