مقاله بررسی تاثیر مقداربهینه آنزیم سلولاز برخواص فیزیکی و مکانیکی خمیر occ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر مقداربهینه آنزیم سلولاز برخواص فیزیکی و مکانیکی خمیر occ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر مقداربهینه آنزیم سلولاز برخواص فیزیکی و مکانیکی خمیر occ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر مقداربهینه آنزیم سلولاز برخواص فیزیکی و مکانیکی خمیر occ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر مقداربهینه آنزیم سلولاز برخواص فیزیکی و مکانیکی خمیر occ :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
دراین تحقیق تاثیر استفاده روشهای نوین بیوتکنولوژی با آنزیم سلولاز تجاری در پیش پالایش خمیر بازیافتی همچون خمیر occ بررسی گردید آنزیم سلولاز حاصل از قارچ Trichoderma reesei در مقادیر ۱u, 2u,3u براساس وزن خشک خمیر و سطح زمانی ۱ ساعت برخمیر کاغذ تاثیر داده شد از خمیرهای تیمار شده با آنزیم سلولاز در مقادیر مختلف فوق کاغذ دست ساز استانداردتهیه و خواص فیزیکی و مکانیکی آنها برطبق استاندارهای مربوطه در آیین نامه تاپی تعیین گردید اهداف اصلی این تحقیق بررسی تاثیر استفاده ازبیوتکنولوژی در صنعت خمیر و کاغذ برای کاهش انرژی مصرفی پالایش و بهبود ویژگیهای کاغذ حاصله و تعیین مقدار بهینه آنزیم می باشد نتایج این بررسی نشان داد که برای تمام نمونه های آنزیمی بهترین ویژگیهای مقاومتی کاغذ در مقادیر ۱u آنزیم به ازای خمیر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.