مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده ا زروده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmianaو Artemia franciscana


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده ا زروده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmianaو Artemia franciscana دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده ا زروده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmianaو Artemia franciscana  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده ا زروده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmianaو Artemia franciscana،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر فیزیولوژیک مخمرهای پروبیوتیک استخراج شده ا زروده ماهیان قزل آلا در پرورش Artemia urmianaو Artemia franciscana :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بدلیل افزایش تقاضا برای آرتمیا از یک طرف و محدودیت های بهره برداری از منابع طبیعی دریاچه ارومیه تغییرات اقلیمی پرورش مصنوعی آرتمیا اهمیت و جایگاه مهمی پیدا کرده است در سیستمهای پرورش مصنوعی آرتمیا این موجود ات با مواد غذایی مختلفی همانند جلبکها و مخمرهای تک سلولی پرورش داده م یشود به دلیل بروز مشکلاتی جهتتهیه غذای آزمایشگاهی استاندارد آرتمیا بنام Lansy-pz دراین تحقیق استفاده از انواع مخمرهای پروبیوتیک طبیعی مورد بررسی قرارگرفته است جهت شناسایی مخمرهای پروبیوتیک ابتدا دستگاه گوارش ماهیان قزل آلای پرورشی شهرستان ارومیه که از چندین ایستگاه پرورش تهیه شده بودند مورد بررسی قرارگرفت. مخمرهای پروبیوتیک از دستگاه گوارشی ماهیان قزل آلا جدا و سپس توسط روشهای آزمایشگاهی تکثیر شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.