مقاله راهکارهای تغذیه ای کنترل تولید متان در نشخوارکنندگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله راهکارهای تغذیه ای کنترل تولید متان در نشخوارکنندگان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله راهکارهای تغذیه ای کنترل تولید متان در نشخوارکنندگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله راهکارهای تغذیه ای کنترل تولید متان در نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله راهکارهای تغذیه ای کنترل تولید متان در نشخوارکنندگان :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
تولید متان در نشخوارکنندگان محصول نهایی تخمیر در شکمبه و نشان دهنده هدرروی انرژی خوراک هضم شده است متان توسط متانوژن های شکمبه ای عمدتا از co2,H2 و تاحدودی از فرمات تشکیل میشود H2 و فرمات محصولات حد واسط تخمیر هستند و بیشتر توسط متانوژن ها و سایر باکتریها استفاده می شوند رقابت برای H2 و فرمات بین میکروارگانیسم ها می تواند برتولید متان و سایر متابولیسم ها در شکمبه اثر بگذارد و متعاقبا برعملکرد نشخوارکنندگان تاثیر داشته باشد میکروارگانیسم های شکمبه مواد غذایی را تجزیه کرده اسید های چرب فرار و پروتئین های میکروبی تولید می کنندکه به عنوان انرژی و پروتئین در نشخوارکنندگان استفاده می شود ولی این فرایند تخمیر دارای تخمیر دارای هدرروی انرژی متان و پروتئین نیتروژن آمونیاکی است ممکن است عملکرد تولیدی حویان را محدود کرده و الاینده هایی را در محیط منتشر کند. Cailsamigia et al, 2007 نشخوار کنندگان درهرروز می توانند ۲۵۰ تا ۵۰۰ لیتر متان تولید کنند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.