مقاله استفاده از نشانگرهای SSR برای انتقال دمای ژلاتینه شدن (GT) مناسب به برنج (رقم ندا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از نشانگرهای SSR برای انتقال دمای ژلاتینه شدن (GT) مناسب به برنج (رقم ندا) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از نشانگرهای SSR برای انتقال دمای ژلاتینه شدن (GT) مناسب به برنج (رقم ندا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از نشانگرهای SSR برای انتقال دمای ژلاتینه شدن (GT) مناسب به برنج (رقم ندا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از نشانگرهای SSR برای انتقال دمای ژلاتینه شدن (GT) مناسب به برنج (رقم ندا) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

دمای ژلاتینه شدن از مهمترین خصوصیات نشاسته برنج است که بر کیفیت پخت و خوراکی آن تأثیر می گذارد. بمنظور بهبود واصلاح دمای ژلاتینه شدن رقم پرعملکرد ندا، این رقم (با درجه ژلاتینی شدن پایین) با رقم صدری (با درجه ژلاتینی شدن متوسط تلاقی داده شد وF1 حاصل با والد دوره ای ندا تلاقی برگشتی داده شد. گزینش پیش زمینه foreground selection برای ردیابی دمای ژلاتینه شدن مناسب نتاج BC1 به کمک تست فنوتیپی بررسی شد. برای شناسایی بوته های شبیه تر به والد دوره ای اقدام به گزینش پس زمینه background selection به کمک ۱۰۰ نشانگرSSR گردید. نتیجه گزینش پیش زمینه در نتاج BC1 برای دمای ژلاتینه شدن نشان داد که لاین ۳# دارای دامنهیGT مناسبتری نسبت به بقیه است. نتیجه گزینش پسزمینه با ۳۵ جفت آغازگرSSR پلیمورف نشان داد که بوته فوق دارای۸۵/۷ درصد شباهت به لاین ندا بود، لذا با لاین ندا تلاقی برگشتی داده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.