مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و مقایسه کیفیت علوفه Aeluropus littoralis در مراحل مختلف فنولوژیکی در مراتع اطراف تالاب هامون :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

شناسائی کیفیت و ارزش غذایی گیاهان به دلیل اهمیت آنها در تغذیه دام کمک مؤثری در توصیف جیره غذای دام می نماید. نظر به اینکه عوامل مختلفی از جمله مراحل مختلف فنولوژی رشد گیاه روی ارزش غذایی گیاهان تأثیر می گذارد در این تحقیق کیفیت گونه Aeluropus Littoralis (بونی) که از گونه های علوفه ای با ارزش می باشد در دو مرحله فنولوژی رشد رویشی و زمان رسیدن کامل بذر مورد بررسی قرار گرفت. جهت آنالیز این گیاه، ابتدا نمونه های گیاهی در دو مرحله شامل رشد رویشی و رسیدن بذر جمع آوری و سپس نمونه ها بلافاصله به آزمایشگاه منتقل و در آزمایشگاه با روش های معمول و استاندارد اقدام به اندازه گیری فاکتورهای دیواره سلولی عاری از همی سلولز، فیبر خام، پروتئین خام، انرژی متابولیسمی و ماده خشک قابل هضم گردید. نتایج حاصله نشان داد تفاوت معنی داری در بین فاکتورهای اندازه گیری شده (در سطح احتمال ۵% ) در مراحل مختلف فنولوژی وجود دارد. میزان پروتئین خام این گونه در مرحله رویشی برابر ۲۱/۱۳ درصد و با بالغ شدن گیاه میزان پروتئین خام کاهش یافته و در مرحله رسیدن بذر به حداقل خود یعنی ۹۲/۵ درصد می رسد. در این گونه کیفیت علوفه در مرحله رویشی بیشتر از کیفیت علوفه در مرحله بذردهی می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.