مقاله کاهش اثرات منفی بر محیط زیست با بکارگیری از سمیت تنفسی اسانس دوگیاه رازیانه ونعناع فلفلی بر روی حشرات بالغ شپشه آرد


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش اثرات منفی بر محیط زیست با بکارگیری از سمیت تنفسی اسانس دوگیاه رازیانه ونعناع فلفلی بر روی حشرات بالغ شپشه آرد دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش اثرات منفی بر محیط زیست با بکارگیری از سمیت تنفسی اسانس دوگیاه رازیانه ونعناع فلفلی بر روی حشرات بالغ شپشه آرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش اثرات منفی بر محیط زیست با بکارگیری از سمیت تنفسی اسانس دوگیاه رازیانه ونعناع فلفلی بر روی حشرات بالغ شپشه آرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش اثرات منفی بر محیط زیست با بکارگیری از سمیت تنفسی اسانس دوگیاه رازیانه ونعناع فلفلی بر روی حشرات بالغ شپشه آرد :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

آمار و ارقام های سازمان رسمی بین المللی و محلی نشان می دهند که هر سال مقدار قابل توجهی از تولیدات کشاورزی جهان سوم به وسیله آفات در انبارها از بین می رود. یک نظر کوتاه به میزان خسارت آنها نشان می دهد که هر ساله میلیاردها تومان به اقتصاد کشورهای در حال رشد و توسعه از این راه زیان وارد می شود. شپشه آرد یکی از آفات مهم محصولات انباری به خصوص آرد است که باعث خسارت اقتصادی بر کیفیت و کمیت آرد می شود از آنجا که متابولیت های ثانویه گیاه نقش مهمی در تعاملات حشره ، گیاه دارند. بنابراین چنین ترکیباتی می توانند فعالیت حشره کشی و دورکنندگی در برابر حشرات را داشته باشند. در این پژوهش قدرت کشندگی و سمیت تنفسی اسانس بذر گیاه رازیانهFoeniculum vulgarو سرشاخه های نعناع فلفلیMentha Piperata L در شرایط انکوباتور در دمای ۲۷ درجه سانتیگراد در تاریکی در قالب طرح کاملاً تصادفی بر پایه آزمایش فاکتوریل روی حشرات کامل شپشه آرد Tribolium castaneum مورد ارزیابی قرار گرفت. اسانس های گیاهی با استفاده از روش تقطیر با آب تهیه شد. برای تعیین درصد کشندگی و سمیت تنفسی اسانس ها از کاغذهای صافی آغشته به دوزهای ۳۵ ، ۳۰ ، ۲۵ و ۲۰ و ۵ میکرولیتر اسانس استفاده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.