مقاله بررسی وضعیت گونهMycogone عامل بیماری حبابتر قارچ خوراکی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت گونهMycogone عامل بیماری حبابتر قارچ خوراکی در ایران دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت گونهMycogone عامل بیماری حبابتر قارچ خوراکی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت گونهMycogone عامل بیماری حبابتر قارچ خوراکی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت گونهMycogone عامل بیماری حبابتر قارچ خوراکی در ایران :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

بیماری جبابتر قارچ خوراکی دکمهای یکی از مهمترین بیماریهای قارچی قارچ خوراکی به شمار میآید. طی سالهای ۱۳۸۸-۱۳۸۷ واحدهای عمده پرورش قارچخوراکی در استان تهران به علت شیوع و خسارت ناشی از بیماری حبابتر مورد بازرسی و نمونهبرداری قرار گرفت. به منظور شناسایی جدایه ها در سطح گونه و مشخصات ماکروسکوپی و میکروسکوپی آنها شامل شکل، رنگ، اندازه و سایر ویژگی های کنیدیوم ها، کنیدیوفورها و آلئوریوسپورها در داخل محیط کشت مورد استفاده قرار گرفت. در این مطالعه دمای بهینه رشد قارچ در میان ۵ دمای ۱۵، ۲۰ و ۲۵ و ۳۰ و ۳۵ درجه بررسی گردید. در این مطالعه ۶۰ جدایه مورد بررسی متعلق به دو گونه M.rosea و M.perniciosaگزارش میشوند، که گونه M.rosea برای اولین بار از ایران گزارش میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.