مقاله تاثیر کود آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی لوبیا و بادام زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر کود آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی لوبیا و بادام زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر کود آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی لوبیا و بادام زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کود آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی لوبیا و بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر کود آهن و نیتروژن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی لوبیا و بادام زمینی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی تأثیر کود نیتروژن و آهن بر عملکرد و برخی از صفات زراعی در گیاه لوبیا و بادام زمینی،آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۹ به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار، در شهرستان آستانه اشرفیه واقع در شرق استان گیلان اجرا گردید . مقادیر کود نیتروژن (ازمنبع کود اوره ) شامل 0N1)و۳۰N2) و۶۰N3)و۹۰N4) کیلوگرم در هکتار و کود آهن (ازمنبع کلات آهن) به صورت محلول پاشی شامل ۰ Fe1) و۱/۵Fe2) و۳Fe3) و۴/۵ Fe4) گرم آهن در لیتر در نظر گرفته ش د. نتایج تحقیق نشان داد که بیشترین مقدار عملکرد دانه در لوبیا و بادام زمینی به ترتیب با ۱۴۱۳ و ۱۳۷۶ کیلوگرم در هکتار در مقدار کود مصرفی ۶۰ کیلوگرم نیتروژن در هکتار به دست آمد. در میان سطوح مختلف کود آهن، بیشترین عملکرد دانه لوبیا و بادام زمینی مربوط به تیمار ۴/۵گرم آهن در لیتر، با عملکرد دانه ۱۴۴۳ و ۱۸۲۸ کیلوگرم در هکتار بود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.