مقاله تأثیر تناوبهای زراعی مختلف بر پایداری تولید گندم نان


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تناوبهای زراعی مختلف بر پایداری تولید گندم نان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تناوبهای زراعی مختلف بر پایداری تولید گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تناوبهای زراعی مختلف بر پایداری تولید گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تناوبهای زراعی مختلف بر پایداری تولید گندم نان :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور بررسی تناوبهای زراعی مختلف مبتنی بر گندم نان آزمایشی به مدت ۴ سال زراعی ( ۱۳۸۸-۸۴ درایستگاه تحقیقات کشاورزی گنبد اجرا شد. شش نظام تناوب زراعی ۱-گندم-گندم ۲-گندم-کلزا ۳-گندم-نخود ۴-گندم-پنبه -۵ گندم-هندوانه ۶- گندم-آفتابگردان با استفاده از طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد حداکثر عملکرد دانه گندم از تناوب گندم-نخود با۵۴۰۲/۳ کیلوگرم در هکتار بدست آمد. بیشترین وزن هزار دانه در تناوب گندم-پنبه مشاهده شد.از نظر طول سنبله در تناوبها اختلاف معنیداری وجود نداشت. بیشترین تعداد سنبله در مترمربع را تناوب گندم-نخود و کمترین را تناوب گندم- آفتابگردان به خود اختصاص داد. از نظر تعداد سنبلچه در سنبله در تناوبهای گندم-کلزا، گندم-پنبه، گندم-آفتابگردان تفاوت معنیداری مشاهده نشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.