مقاله اصلاح الگوی تولید پنبه با رویکردی بر چگونگی مصرفانرژی و بررسیتأثیر مسایل اجتماعی- اقتصادی کشاورزان درشهرستان کرج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح الگوی تولید پنبه با رویکردی بر چگونگی مصرفانرژی و بررسیتأثیر مسایل اجتماعی- اقتصادی کشاورزان درشهرستان کرج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح الگوی تولید پنبه با رویکردی بر چگونگی مصرفانرژی و بررسیتأثیر مسایل اجتماعی- اقتصادی کشاورزان درشهرستان کرج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح الگوی تولید پنبه با رویکردی بر چگونگی مصرفانرژی و بررسیتأثیر مسایل اجتماعی- اقتصادی کشاورزان درشهرستان کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح الگوی تولید پنبه با رویکردی بر چگونگی مصرفانرژی و بررسیتأثیر مسایل اجتماعی- اقتصادی کشاورزان درشهرستان کرج :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

کشت پنبه در سال های اخیر در کشور دچار افت شدیدی شده به نحوی که علاوه بر کاهشسطح زیر کشت با کاهشعملکرد در واحد سطح نیز همراه بوده است. بر این اساس اصلاح الگوی تولید در روند افزایش عملکرد تأثیر بسیاری خواهد داشت. یکی از دلایلی که کشاورزان اقدام به کاهش سطح زیر کشت خود کردهاند، افزایش در هزینههای انرژی بوده است تا جاییکه یکی از عوامل کاهش ترغیب کشاورزان به کشت پنبه را میتوان بی شکوجود تنگناهای اقتصادی دانست. در نتیجه لازم است با بهرهگیری از نظر کارشناسان اقتصادی در هرچه اقتصادی کردن تولید این محصول استراتژیک کشورمان کوشید. تأثیر زنجیرهوار مسایل اجتماعی- اقتصادی همچون سطح سواد یا سابقه مدیر مزرعه بر روی الگوی تولید و مصرفانرژی غیر قابل چشم پوشی است. در کشور ما و بویژه در منطقه مورد مطالعه، کشت پنبه به صورت نیمه مکانیزه و یا دستی انجام می گیرد. در این مطالعه از روش نمونهگیری تصادفی ساده استفاده شده است به نحوی که تعداد ۴۰ پرسشنامه بین پنبهکاران منطقه به طور تصادفی توزیع گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که نسبت انرژی در منطقه برای کشت پنبه برابر ۲/۵ و کل انرژی ورودی برای کشت پنبه برابر ۵۳/۴۸ گیگاژول می باشد که مصرف کود شیمیایی بویژه ازت با ۱۴ گیگاژول درهکتار بود سهم را در مصرف انرژی به خود اختصاصداده است. کمترین سهم مصرف انرژی نیز مربوط به انرژی سم با ۱/۲ گیگاژول در هکتار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.