آشنایی با ربوحشره مسیریاب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
آشنایی با ربوحشره مسیریاب دارای ۱۳۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آشنایی با ربوحشره مسیریاب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
مقدمه
کلمه روبات (Robot) اولین بار در سال ۱۹۲۱ در نمایشنامه ای به نام « روباتهای جهانی روسام » اثر کارل چاپک ( نویسنده چک) بکار برده شد؛ این کلمه از روبوتا که در زبان چک معنای « کار شاق و اجباری » می دهد،مشتق شده است و در این نمایشنامه روباتها موجوداتی هستند که توسط داشمند زیست شناسی نابغهای بنام روسام از یک خمیر مایه اسرار آمیز تولید می شوند تا جای کارگران را بگیرند.این نمایشنامه پایانی تراژیک و ترسناک دارد ، چون روباتها به تدریج کاملتر و هوشمند تر شده ، و بعنوان موجود برتر نسل انسان را منقرض می کنند.
خلاصه :
در این فصل ساخت یک روبات شش پای پیشرفته – با نام روبو حشره را شروع کردیم ، روباتی که در فصلهای آینده آن را بیشتر توسعه خواهیم داد . این روبات فعلاًمی تواند روی شش پا به جلو یا عقب راه برود ، به کمک دو حسگر مادون قرمز ( چپ و راست ) موانع و موقعیت نسبی آنها را تشخیص داده و با چرخیدن به چپ و یا راست آنها را دور بزند .
مانند فصلهای قبل ، ابتدا اصول کلی و اهداف این روبات را توضیح دادیم ، و با ساخت قدم به قدم قسمتهای مکانیکی آن کار را ادامه دادیم ؛ سپس بورد اصلی میکروکنترلر و بورد حسگرهای مادون قرمز را طراحی کرده و ساختیم و با اجرای چند برنامه کوچک آنها را تست و کالیبره کردیم ، در ادامه برنامه های لازم برای رفتارهیا سادهآی مانند حرکت به جلو یا عقب ، چرخش به چپ و یا راست ، کالیبراسیون حسگرهای مادون قرمز ، و تشخیص موانع به کمک این حسگرها را نوشتیم گفتیم که روباتهای رفتار – گرا چگونه می توانند (مانند حشرات ) با ترکیب رفتارهای ساده هوشمندی بالایی از خود به نمایش بگذارند . در پایان باترکیب رفتارهای ساده روبو حشره برنامه ریزی آن را کامل کردیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.