مقاله تولید بذر استاندارد و نشا خربزه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید بذر استاندارد و نشا خربزه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید بذر استاندارد و نشا خربزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید بذر استاندارد و نشا خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید بذر استاندارد و نشا خربزه :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
دسترسی به بذور توده های اصلاح شده خربزه cucumis melo همراه با دانش فنی و مدیریت صحیح در استفاده از نهاده ها و ابزارها امکان تولید محصول با کیفیت و کمیت مناسب را فراهم می کند تولید محصول تحت شرایط ایزولاسیون کافی استفاده از حشراتگرده افشان واعمال مدیریت تلفیقی درکنترل آفات و بیمارها بکارگیری روشهای ابیاری نوین همراه با تغذیه گیاهی مناسب از راه کارهای مهم مدیریت مزرعه تولید بذر به شمار می روند تولید بذر بسیاری از گیاهان زراعی از جمله خربزه باید درمناطقی صورت گیرد که بیشترین یمزان سازگاری با آن وجود داشته باشد علاوه بر آن تکثیر متوالی بذر خربزه منجر به تغییر تدریجی ریخته وراثتی گیاه شده و منجر به ظهور برخی از صفات نامطلوب می شود. بطوریکهباعث تغییر خصوصیات یک توده بذری می شود. در اختیار داشتن هسته اولیه بذر Nucleus)و تکثیر طبقات بذری سوپرالیتSuper Elite، و مادریFundation Seed شرط لازم برای تولید بذر گواهی شدهCertified Seedمی باشد.تولید وتکثیر طبقات بذری اولیه در مراکز تحقیقاتی و تکثیر بذر گواهی شده توسط شرکت ها و افراد حقیقی و زیرنظر کارشناسان و متخصصان امکان پذیر میب اشد. بسیاری از محققان بر این باورند که اهمیت فراوزی بذر بسیاری از گیاهان کمتر از تولید و اصلاح آنها نیست چرا که پتانسیل کامل یک بذر اصلاح شده پس از فراوری می تواند به مرحله ظهور برسد. براین اساس در مورد بذر خربزه با توجه به وفور عوامل بیماریزای قارچی در اغلب مناطق کشت و آسیب پذیری بالای گیاه چه ضرورت انجام عملیات فراوری بذر بیشتر احساس می شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.