مقاله تاثیر ترکیب خوراک برپیشرفت واکنشهای ریفرمینگ متان با بخار آب و دی اکسید کربن در فرایند میدرکس


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ترکیب خوراک برپیشرفت واکنشهای ریفرمینگ متان با بخار آب و دی اکسید کربن در فرایند میدرکس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ترکیب خوراک برپیشرفت واکنشهای ریفرمینگ متان با بخار آب و دی اکسید کربن در فرایند میدرکس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ترکیب خوراک برپیشرفت واکنشهای ریفرمینگ متان با بخار آب و دی اکسید کربن در فرایند میدرکس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ترکیب خوراک برپیشرفت واکنشهای ریفرمینگ متان با بخار آب و دی اکسید کربن در فرایند میدرکس :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

جهت تولید گاز سنتز در فرایند میدرکس بخشی ازگازهای خروجی از کوره محوری به خوراک راکتور ریفرمر اضافه می گردد وجود CO2 در گاز خروجی از کوره محوری امکان تشکیل کک را درراکتور تولید گاز سنتز افزایش داده و نیز درصد تبدیل متان را کاهش میدهد این مقاله با استفاده ازمدلسازی راکتور که از نوع چند لوله ایی با بستر ثابت کاتالیستی می باشد به بررسی نسبت های بهینه۴ H2O/CH ی ۴ CO2/CH در خوراک ورودی به راکتور از نقطه نظر پیشرفت واکنشهای ریفرمینگ و جلوگیری از واکنشهایی که منجر به تشکیل کک می گردند پرداخته است نتایج مدلسازی با مقادیر مختلف CO2 درخوراک نشان داده شده است. مدلسازی ریفرمر این امکان را بوجود می آورد که بتوان درخوراک ورودی کمترین مقدار بخار آب و بیشترین مقدار دی اکسید کربن را استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.