مقاله بررسی میزان فلوراید درچهارنوع چای کیسه اهی تولیدداخل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فلوراید درچهارنوع چای کیسه اهی تولیدداخل دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فلوراید درچهارنوع چای کیسه اهی تولیدداخل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فلوراید درچهارنوع چای کیسه اهی تولیدداخل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فلوراید درچهارنوع چای کیسه اهی تولیدداخل :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

منابع ورود فلوئور به بدن انسان شامل آب ماهی چای، خمیردندان دهانشویه و غیره می باشد درچای کیسه ای که از برگهای رسیده تر و ارزان تر چای تهیه می گردد میزان فلوراید بالاتر از سایرچای هاست با توجه به اینکه اطلاعات دقیق ا زمیزان فلوراید درمارکهای مختلف چای وجود ندارد نمی توان میزان فلوراید رسیده به بدن را تخمین زد لذا محاسبه میزان دقیق فلوراید درانواع چای خصوصا چای کیسه ای لازم است پژوهش حاضر به بررسی میزان این یون در ۴ مارک چای کیسه ای پرداخته است. دراین تحقیق که یک تحقیق تجربی آزمایشگاهی است از ۴ مارک چای احمد گلستان لپتون و شاهسونداستفاده گردید پس از آماده سازی فلوراید به روش spadns براساس دستورالعمل F-4500 کتاب استاندارد متداندازه گیری گردید نتایج توسط نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل گردید نتایج نشان داد که فلوراید موجود در چای تهیه شده با آب مقطر برای چاه احمد ۱/۵۴ و گلستان ۱/۱۰ لیپتون ۱/۷۴ شاهسوند ۱/۶۰ میل یگرم در لیتر میب اشد. اگر درروز حدود ۱/۵ لیتر چای توسط افراد نوشیده شود طبق توصیه WHO غلظت روزانه جذب فلوراید ۰/۰۵ میلیگرم برکیلوگرم وزن بدن در روز است بنابراین با توجه به مقادیر فلوراید در این چایها این میزان مشکلی برای افراد ایجاد نمی کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.