مقاله ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی روش های سنتی تزریق دوغاب های پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق G.I.N در تقویت توده سنگ ها مطالعه موردی سد بتنی دو قوسی شهید رجایی) :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

طراحی و ساخت سدهای بزرگ در کشورمان امروزه به دست مهندسان داخلی انجام م یشود اما در برخی از زمین هها از جمله طراحی و اجرای ب هسازی زمین شامل عملیات تزریق و پرده آ ببند گاه خالی از اشکالات فنی نیست و این امری طبیعی استزیرا تجربه چنین کارهای مهندسی چند سالی بیش نیست که به اتکای مهندسان ایرانی انجام م یشود. تزریق دوغاب سیمانی به منظور آ ببندی و تحکیم سنگ پی سدها از جمله رو شهای مفید در ب هسازی ساختگا ههای مختلف است که باعث جلوگیری ازفرار آب و افزایش مقاومت پی سنگی م یشود. ایجاد پرده آ ببند و عملیات تزریق در پی یک سد مستلزم صرف هزینه و وقتبالایی است در نتیجه انتخاب روش تزریق مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. در بسیاری از موارد انتخاب درست رو شهای فنی با توجه به مسائل پیچیده و شرایط ویژه هر سد، ن هتنها حل مساله موجود را در پی خواهد داشت بلکهصرف هجویی در مصالح موردنیاز، زمان و هزینه را نیز به همراه دارد و موجب رونق اقتصادی گستره طرح و در نهایت تاثیراساسی در اقتصاد ملی کشور م یشود. هدف این مقاله ارزیابی رو شهای سنتی تزریق دوغا بهای پایه سیمانی و روش عدد شدت تزریق (G.I.N و مقایسه آ نها با هم جهت انتخاب روش بهینه است. در این راستا تعاریف مرتبط با هر روش بیان شده جهت تبیین بهتر مساله یک مطالعه موردی ارائه شده است. در انتها نیز پس از بررسی جنب ههای هر دو روش نتیج هگیری فنی و اقتصادی ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.