مقاله بررسی کنترل اقلیم و تکتونیک بر خصوصیات رخساره ای و عوارض دیاژنزی بخش بالایی سازند سروک در میدان نفتی گچساران


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کنترل اقلیم و تکتونیک بر خصوصیات رخساره ای و عوارض دیاژنزی بخش بالایی سازند سروک در میدان نفتی گچساران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کنترل اقلیم و تکتونیک بر خصوصیات رخساره ای و عوارض دیاژنزی بخش بالایی سازند سروک در میدان نفتی گچساران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کنترل اقلیم و تکتونیک بر خصوصیات رخساره ای و عوارض دیاژنزی بخش بالایی سازند سروک در میدان نفتی گچساران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کنترل اقلیم و تکتونیک بر خصوصیات رخساره ای و عوارض دیاژنزی بخش بالایی سازند سروک در میدان نفتی گچساران :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

وجود ناپیوستگی های متعدد بویژه در مناطق واقع بر روی بالا آمدگی های قدیمه ای که از کرتاسه میانی در خاورمیانه گسترش داشته اند (نظیر بالا آمدگی قدیمه معروف واقع در زیر تاقدیس گچساران) سبب تاثیرپذیری متعدد بخش های بالایی سازند سروک از سیالات متئوریک شده و عوارض کارستی و افق های بوکسیتی و لاتریتی را با ضخامت های متفاوت (بسته به عوامل مختلفی از جمله طول مدت رخنمون) در بخش بالایی این سازند ایجاد نموده اند. در این مطالعه با انجام بررسی های دقیق پتروگرافی و نیز به کار گیری روش های آنالیز تصاویر میکروسکوپی و استفاده از داده های لاگ، ویژگی های رخساره ای و عوارض مهم دیاژنزی روی داده در این سازند در دو چاه از چاه های حفر شده در میدان نفتی گچساران بررسی گردیده اند. انجام آنالیزهای رخساره ای منجر به شناسایی تعداد ۱۰ میکروفاسیس در ۶ مجموعه رخساره ای گردیدند که حاکی از یک محیط رسوبگذاری رمپ کربناته برای این سازند می باشند. انحلال (کارستی شدن) و برش های ریزشی- انحلالی همراه با افق ها بوکسیتی و لاتریتی به عنوان مهمترین عوارض دیاژنزی مربوط به محیط دیاژنزی متئوریک مورد بررسی قرار گرفته اند. دولومیت های موجود در سازند سروک بر اساس خصوصیات پتروگرافی به دو مدل اصلی اختلاط و مرتبط با استیلولیت نسبت داده شده اند. در نهایت و به منظور برقراری ارتباط بین رخساره ها ، عوارض دیاژنزی و جایگاه های سکانسی، اقدام به شناسایی و تعیین سکانس های رده سوم برای بخش بالایی سازند سروک گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.