مقاله مطالعه تجمع فلزات سنگین Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در پوسته دو کفه ای Saccostrea cucullata و بررسی روند تجمع آن در فصل پیش مونسون در امتداد سواحل دریای عمان (گواتر تا پزم)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تجمع فلزات سنگین Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در پوسته دو کفه ای Saccostrea cucullata و بررسی روند تجمع آن در فصل پیش مونسون در امتداد سواحل دریای عمان (گواتر تا پزم) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تجمع فلزات سنگین Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در پوسته دو کفه ای Saccostrea cucullata و بررسی روند تجمع آن در فصل پیش مونسون در امتداد سواحل دریای عمان (گواتر تا پزم)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تجمع فلزات سنگین Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در پوسته دو کفه ای Saccostrea cucullata و بررسی روند تجمع آن در فصل پیش مونسون در امتداد سواحل دریای عمان (گواتر تا پزم)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تجمع فلزات سنگین Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در پوسته دو کفه ای Saccostrea cucullata و بررسی روند تجمع آن در فصل پیش مونسون در امتداد سواحل دریای عمان (گواتر تا پزم) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فلزات سنگین در صورت ورود به محیط های دریایی، قادرند در رسوبات و بافت های مختلف آبزیان بخصوص دوکفه ای ها تجمع یابند. بر این اساس جهت بررسی آلودگی احتمالی به فلزات سنگین در سواحل جزر و مدی دریای عمان، غلظت تعدادی از فلزات Pb ،Ni ،Cu ،Cd و Zn در بافت سخت دوکفه ای Saccostrea cucullata در این منطقه بررسی گردید. نمونه برداری از دوکفه ای S. cucullata در بهار ۱۳۸۹ (پیش مونسون) از سواحل شمالی دریای عمان در امتداد خلیج گواتر تا خلیج پزم انجام شد. پس از آماده سازی پوسته در آزمایشگاه، هر نمونه توسط Hot plate digesterهضم شده و غلظت فلزات توسط دستگاه جذب اتمی SAVANTAA مدل بر اساس میکروگرم بر گرم بر وزن خشک محاسبه شد. مقایسه داده ها در بین ایستگاه های مختلف، تفاوت معنی داری را نشان داد. این اختلاف می تواند ناشی از فعالیت های در حال انجام در ایستگاه های مورد نظر و همچنین ویژگی های طبیعی آنها باشد، که می تواند موجب تغییر در غلظت فلزات در بین ایستگاه ها شود. الگوی تجمع فلزات سنگین در بافت سخت صدف به صورت Zn >Cu Ni>Pb >Cd به دست آمد. فلزات روی و مس بیشترین میزان تجمع را داشته اند روی و مس از فلزات ضروری برای دوکفه ای هستند، درحالیکه فلزات کادمیوم و سرب غیر ضروری بوده و تجمع کمتری می یابند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.