مقاله اثربخشی روش محلول پاشی روی و منگنز برصفات کمی و کیفی سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثربخشی روش محلول پاشی روی و منگنز برصفات کمی و کیفی سیب زمینی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثربخشی روش محلول پاشی روی و منگنز برصفات کمی و کیفی سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثربخشی روش محلول پاشی روی و منگنز برصفات کمی و کیفی سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثربخشی روش محلول پاشی روی و منگنز برصفات کمی و کیفی سیب زمینی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی روی و منگنز برروی صفات کمی و کیفی سیب زمینی آزمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با ۱۶ تیمارو چهار تکرار روی رقم آگریا انجام شد دراین آزمایش روی و منگنز ازمنابع سولفات روی و سولفات منگنز هرکدام با چهارغلظت ۰، ۲و۴و۸ درهزار طی دو مرحله ۱۰ روز قبل از گلدهی و ۲۰ روز بعد از گلدهی بصورت محلول پاشی مورد استفاده قرارگرفتند نتایج آزمایش نشان داد با افزایش مصرف کودهای حاوی روی و منگنز عملکرد متوسط وزن غده تعداد غده در بوته درصد ماده خشک وزن مخصوص درصد پروتئین و درصد نشاسته غده ها افزایش یافت مصرف روی با غلظت ۸ درهزار عملکرد غده را به ۳۴۱۷۰ کیلوگرم درهکتار رساند که نسبت به شاهد ۲۵ درصد افزایش نشان داد. درحالیکه سطح سوم منگنز غلظت ۴ درهزار عملکرد غده را به ۳۳۸۶۶ کیلوگرم درهکتار رساند که نسبت به شاهد ۱۵ درصد افزایش نشان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.