مقاله اثرمقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرمقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرمقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرمقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرمقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی ارقام جدید گندم :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی اثرات مقادیر مختلف سولفات پتاسیم برعملکرد کمی و کیفی چهاررقم از ارقام جدید گندم دراستان یزد در سال زراعی ۸۹-۸۸ آزمایشی بصورت اسپلیت پلات درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اصلی سطوح مختلف سولفات پتاسیم درچهارسطح شامل شاهد یا بدون مصرف کود، ۸۰ کیلوگرم درهکتار و ۱۳۰ کیلوگرم درهکتار و ۱۶۰ کیلوگرم درهکتار و فاکتور فرعی ارقام گندم در چهار سطح شامل پارسی، سیوند، ارگ، بم بود نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که تاثیر سولفات پتاسیم برصفاتی همچون تعداددانه در سنبله سنبلچه در سنبله عملکرد بیولوژیک و عملکرد دانه و کاه دارای اختلاف معنی دار می باشد ارقام درصفاتی مانند طول سنبله میزان پتاسیم در دانه تعداد سنبله درواحد سطح تعداد دانه در سنبله تعداد سنبلچه در سنبله وزن هزاردانه میزان پروتئین دانه و عملکرد دانه دارای اختلاف معنی دار میب اشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.