مقاله آمیلاز گیاهچه -? بررسی تاثیر عصاره آللوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و سوروف


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آمیلاز گیاهچه -? بررسی تاثیر عصاره آللوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و سوروف دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آمیلاز گیاهچه -? بررسی تاثیر عصاره آللوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و سوروف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آمیلاز گیاهچه -? بررسی تاثیر عصاره آللوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و سوروف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آمیلاز گیاهچه -? بررسی تاثیر عصاره آللوپاتیک آفتابگردان بر جوانه زنی، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و سوروف :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

۷۵ و ۱۰۰ درصد) بر جوانه زنی، ،۵۰ ، این تحقیق جهت بررسی تاثیر دگرآسیبی عصاره آبی اندام هوایی آفتابگردان با غلظت ( ۲۵ آمیلاز گیاهچه های سوروف در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار – رشد گیاهچه، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانت و در بهار ۱۳۹۰ در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترانجام شد. نتایج نشان دادند که افزایش غلظت عصاره آبی آفتابگردان سبب کاهش وزن تر گیاهچه، درصد جوانه زنی آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز و آلفا آمیلاز در سوروف شد. عصاره آبی آفتابگردان همچنین سبب افزایش غلظت مالون دی آلدهید در بافت گیاهچه گیاهان هدف شد . کاهش جوانه زنی و رشد گیاهچه سوروف ناشی از کاهش فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و تخریب غشا سلولی گیاهچه سوروف تحت تاثیر ترکیبات آللوپاتیک آفتابگردان بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.