مقاله تعیین مقدار بهینه مصرف آب درت ولید سیب زمینی دشت اردبیل


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین مقدار بهینه مصرف آب درت ولید سیب زمینی دشت اردبیل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین مقدار بهینه مصرف آب درت ولید سیب زمینی دشت اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین مقدار بهینه مصرف آب درت ولید سیب زمینی دشت اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین مقدار بهینه مصرف آب درت ولید سیب زمینی دشت اردبیل :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

سیب زمینی از محصولاتی است که ارزش غذایی بالایی دارد و مصرف سرانه آن درکشور ایران ۱۱ کیلوگرم بیشتر از مصرف جهانی است استان اردبیل با تولید حدود ۲۰ درصد سیب زمینی کشور حائز رتبهدوم درکشور می باشد و صادرات سیب زمینی سهم ۸۰ درصدی صادرات کشاورزی این استان را تشکیل میدهد اما نبود آگاهی از میزان استفاده نهاده ها و غیرواقعی بودن قیمت آنها تولید این محصول را با مشکلاتی مواجهکرده است یکی ازاین نهاده ها آب است که مدیریت صحیح آن و آگاهی از مقدار بهینه ا ستفاده می تواند در رفع برخیمشکلات مثل کم آبی موثر باشد دراین مطالعه از دو روش حداکثر سازی سوود با تخمین تابع تولید و حداقل سازی هزینه به تعیین مقدار استفاده بهینه از نهاده آب درتولید سیب زمینی استان اردبیل پرداختهمی شود که برای نیل به این هدف از داده های جمع آوری شده در رسال زراعی ۸۸-۸۷ بهره گرفته شده است درروش تولید بعد از محاسبه تولید نهایی نهاده آب و مساوی قرار دادن ارزش تولید نهایی با قیمت آن و حل معادله مقدار بهینه ۱۳۹۱۳ متر مکعب بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.