مقاله توانمندسازی اجتماعات محلی براساس رویکرد نیازهای اساسی توسعه (الگویی برای توسعه اجتماعات محلی که در فرایند ساخت سدها آسیب م یبینند)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله توانمندسازی اجتماعات محلی براساس رویکرد نیازهای اساسی توسعه (الگویی برای توسعه اجتماعات محلی که در فرایند ساخت سدها آسیب م یبینند) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله توانمندسازی اجتماعات محلی براساس رویکرد نیازهای اساسی توسعه (الگویی برای توسعه اجتماعات محلی که در فرایند ساخت سدها آسیب م یبینند) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توانمندسازی اجتماعات محلی براساس رویکرد نیازهای اساسی توسعه (الگویی برای توسعه اجتماعات محلی که در فرایند ساخت سدها آسیب م یبینند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله توانمندسازی اجتماعات محلی براساس رویکرد نیازهای اساسی توسعه (الگویی برای توسعه اجتماعات محلی که در فرایند ساخت سدها آسیب م یبینند) :
تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
رویکرد نیازهای اساسی توسعه، یک رویکرد اقتصادی – اجتماعی است که بر پایه مشارکت مردم استوار است. در این برنامه با بالا بردن میزان اعتماد به نفس و خودکفایی مالی و مدیریتی مردم، موجبات توانمندسازی افراد جامعه در راستای اشتغال،کارآفرینی و توسعه آن منطقه فراهم م یشود. در رویکرد توانمندسازی اجتماع محور، اجتماع واحد اصلی تصمی مگیری و مدیریت توسعه است. اجتماع توانمندشده، اجتماع سازماندهی شد های است که توانای یها ومشکلاتش را خود تعریف م یکند.نیازها، اولوی تها و تصمی مگیر یها را در اجتماع محلی و ملی بیان م یکند و از طریق اعضاء برگزید هاش در پژوهش،برنام هریزی، اجرا و ارزشیابی تمام برنام هها و مداخلات تاثیرگذار بر اعضا و محیط پیرامونش مشارکت دارد. اساس این رویکرد یک تغییر نگرش از روش سنتی برنام هریزی و اجرای متمرکز به مشارکت آحاد جامعه در راستای توسعه و اشتغال است، بهطوری که خود مردم مشکلاتشان را ارزیابی و شناسایی م یکنند و سپس با اولوی تبندی برنام هها و طر حهای مورد نیاز و تبیینرا هح لهای مناسب، از طریق ارگا نهای دولتی برای اجرای آنها حمایت و پشتیبانی م یشوند. بدیهی است در این رویکرد برنام ههایی در اولویت قرار م یگیرند که باعث کار آفرینی، ایجاد اشتغال و توسعه متوازن، تولید پایدار و ارتقای شاخ صهای رفاه اجتماعی گردند. روستایزونج در زمر هی روستاهایی است که در جریان ساخت سد آزاد بخش قابل توجهی از اراضی کشاورزی و باغات خود را از دست م یدهد. لذا طرح توانمندسازی با اهداف فوق به عنوان یک اقدام پیشگیرانه برای تداومحیات روستا و تثبیت جمعیت آن در دستور کار مجری طرح سد آزاد قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.